Inklusive skat.
Style
Tilmeldingsgebyr: 200 kr. pr. hold

Invitation til Ultimativ 2v2 Turnering!

Gør dig klar til en elektrificerende 2v2-turnering, hvor action, færdigheder og teamwork mødes i et uovertruffent sportspektakel!

Dan dit Dream Team: Om det er med din bedste ven, en entusiast fra en anden klub, eller din fætter, så team op med den, der matcher din energi og aldersgruppe, for en uforglemmelig konkurrenceoplevelse.

Turneringsformat: Spring ind i spillets hjerte på en 12x9 meter bane, med dobbelte tremandsmål i hver ende for dynamisk angreb og forsvar. Kampe varer intense 3 minutter, med regler, der holder spillet flydende hurtigt. Hold vil anvende enten indspark eller inddribling for at genoptage spillet, hvilket sikrer non-stop action. Efter et mål trækker det scorende hold sig tilbage, hvilket tillader deres modstandere en hurtig genstart.

Fremskridtssystem: Oplev spændingen ved at stige i rækkerne eller udfordringen ved at søge revanche, da hold bevæger sig op eller ned baseret på kampresultater.

Klimatiske Semifinaler: Efter 70 minutters intens konkurrence, vil de bedste hold mødes i 1,5-minutters semifinalekampe, hvor præcision og strategi er nøglen til en plads i den store finale.

Den Store Finale: Oplev turneringens højdepunkt med to 3-minutters halvlege, hvor tilskuere samles tæt på banen for at forstærke atmosfæren med elektrisk energi.

- Nexus fodbold

Sikr din plads: Tilmeld dig nu på www.fk-academy.dk og vær med til en dag fyldt med konkurrence, kammeratskab og uforglemmelige minder.

Vi kan ikke vente med at opleve den energi og passion, I bringer til banen!